vineri, 25 iunie 2010

Dar nici de data asta nu a mers.A treia oara dezamagita,a treia oara sufera, a treia oara pacalita...Ce sa mai spuna?Cuvintele sunt de prisos.Nu mai simte nimic.Intr-un fel,e impacata cu ea insasi,dar inima ei e inghetata.Pentru moment,nu poate sa mai iubeasca.Nu stie cand va aparea baiatul care sa ii fure inima,acel EL special care sa ii demonstreze ca iubirea exista si ca ea merita sa fie iubita,dar stie ca acum nu poate sa simta asta pentru nimeni altcineva decat pentru el.Daca el o va lasa in pace,o sa il uite,timpul isi va spune cuvantul.Poate nici nu il va mai vedea atat de des si atunci,sentimentele se vor mai estompa.
Dar se mira...parca nu mai sufera ca data trecuta.Poate era obisnuita cu ideea ca el nu o iubeste si de aceea acum inima ei este impartita in doua: jumatate sufera,jumatate este linistita si fericita ca a scapat de un stres,acela de a se intreba in fiecare clipa cand se va desparti el de ea.
Oare asta conteaza acum in viata ei? Sa iubeasca? Sa isi gaseasca perechea? Are lucruri mult mai importante de facut: sa invete pt bac,pt admiterea la facultate,pt permisul de conducere...chiar daca mai are un an pana sa dea admiterea,trebuie sa invete din greu pt a intra la medicina. Doar ca gandul ei sta la iubire si viseaza la lucruri imposibile,care spera sa se implineasca,desi stie ca asta nu se va intampla niciodata.Trebuie sa redevina realista,trebuie sa redevina fata care radea cu gura pana la urechi din orice,trebuie sa se gandeasca la lucrurile serioase din viata,nu la un EL care poate nu va aparea niciodata.Are toata viata inainte pt iubire si pt vise,acum gandul ei trebuie sa fie la lucrurile practice si rationale...cum ar spune profesoara ei de romana,trebuie sa aiba o atitudine stoica.Iubirea nu o sa mai conteze in viata ei, o sa reprezinte doar o amintire a vremurilor cand credea ca iubirea poate schimba lumea si ca toti oamenii au ceva bun in ei si se pot schimba,dar s-a inselat.

Un comentariu:

  1. m-am regasit in cuvinetle tale. mai ales perioada "bac". 'ea' nu trebuie sa se concentreze pe iubire, sa o caute, sa o rapeasca subtil. va veni cand se asteapta mai putin, iar vartejul va fi cu atat mai puternic. :) stiu ca e deja uzata replica dar.. "va fi bine"

    RăspundețiȘtergere