duminică, 20 iunie 2010

Din nou...

As vrea sa iti spun ca esti cel mai nesimtit baiat pe care l-am intalnit!!
Esti un porc,aveai dreptate.
Cum am putut sa fiu iar cu tine?Cum? De ce reusesti intotdeauna sa ma pacalesti si sa iti bati joc de mine in ultimul hal?
Stiam de la inceputul "relatiei" ca asa o sa se intample,dar ai reusit sa ma convingi ca ma iubesti.Aveam unele indoieli,dar nu ma asteptam sa repeti ceea ce ai facut fix acum 24 saptamani.
Ai spus ca ai invatat ca trebuie sa iti tii promisiunile...imi place ca nu ti le tii niciodata si mai ai si tupeul sa ma minti in fata.
Am mai vazut baieti nesimtiti,dar ca tine,nici unul.
Toti imi spuneau ca tii la mine,ca nu ma pacalesti,dar eu aveam o indoiala in sufletul meu...si s-a adeverit ceea ce simteam eu.Probabil numai eu te cunosc cel mai bine,pe restul ii pacalesti.
Acum sunt confuza,nu stiu de ce nu mai suntem impreuna sau de ce te comporti asa...dar explicatia cea mai simpla este aceea ca ti-ai batut joc de mine.Sau poate ai gasit pe altcineva,care vrea sa se culce cu tine si nu te tine degeaba langa ea.
Daca te-ai suparat pe mine din cauza ca nu ti-am spus si eu ca te iubesc si ai spus doar tu,asta e problema ta.Daca nu ai rabdare,nu ai cum sa ma cuceresti.Dar acum stiu ca ti-ai batut joc si ai mintit cand ai spus ca ma iubesti.
Asta e soarta mea,sa te cred pe tine si sa cred ca te poti schimba.Dar tu nu o sa te schimbi niciodata..pentru ca ai fost un nesimtit,esti un nesimtit si o sa ramai un nesimtit si un neserios.Nici macar curajul sa imi spui ca ne despartim nu il ai.Preferi sa ma ignori si sa ma lasi pe mine sa iti dau papucii...dar eu nu ti-i dau acum.O sa te ignor,asa cum faci si tu.
Numai tu puteai sa ma minti in halul asta si sa iti bati joc de mine.Cica ma iubesti,cica doar eu contez pt tine :-j.Vrajeli,tati...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu