miercuri, 23 iunie 2010

Povestea lor



Statea singura si privea pe geam.Ce frumoasa este luna in seara asta...I-ar fi placut ca EL sa fie langa EA,sa o sarute si sa viseze impreuna.
Dar EL nu era acolo...probabil nici nu se gandea la EA.Poate e la EL acasa sau poate e in oras,cu alta iubita,care ii ofera tot ceea ce EL isi doreste.EA nu ii poate oferi tot...i-a oferit doar inima ei,iubirea ei,ceea ce pt EL a fost prea putin.Poate EL nici n-a stiut cat il iubeste.De unde sa stie? Orgoliul ei e prea mare,pt a o lasa sa ii marturiseasca adevaratele ei sentimente.Ar rezolva ceva marturisirea ei? Ar iubi-o EL mai mult? EA nu stie si nici nu o sa afle vreodata;stie doar ca nimeni nu ii cunoaste adevaratele sentimente; stie ca il iubeste de 2 ani,desi relatia lor nu a fost lunga; stie ca iubirea trebuie sa invinga in fata orgoliului,dar daca EL nu renunta la orgoliul lui,EA este prea mandra sa faca iar primul pas.
Poate lumea se intreaba: de ce l-ar iubi atat de mult pe EL o fata care il cunoaste foarte bine? EA nu stie raspunsul la intrebarea asta.Ratiunea ii spune ca nu e bine,ca trecutul trebuie lasat in urma, ca o relatie care nu a rezistat primele doua dati,nu are cum sa mearga a 3-a oara.Este constienta de lucrurile astea.Stie ca lui ii plac prea mult fetele,pt a sta cu o singura fata mai mult de o saptamana.Stie ca EL promite multe si nu isi tine nici o promisiune.
Dar ce sa faca? Cum sa il uite,daca nu poate? A incercat timp de un an sa-l uite si nu a reusit. L-a ignorat,l-a considerat doar un coleg,doar un amic,nimic nu a mers.
Inima ei este "defecta", este ca un ceas care a stat.EL reprezinta ora la care a stat ceasul si inima a ramas setata pe EL.
Orice baiat intalneste,il compara cu EL. Sunt altii mult mai destepti, mult mai frumosi, cu mai mult bun-simt, care nu au prieteni/ prietena cea mai buna care sa ii influenteze...insa EA il vrea tot pe EL.
Cum sa si-l scoata din cap? Cum?
Nu poate.Ii este dor de EL...il vrea langa EA,vrea sa o sarute,vrea sa o ia in brate, vrea sa ii promita ca nimeni si nimic nu ii va desparti.I-a spus ca doar EA conteaza pt EL. EA nu stie unde au ramas vorbele alea...probabil au fost doar vorbe spuse aiurea.EL se pricepe cel mai bine la cuvinte, la fapte mai putin.
A uitat sa mai priveasca luna.Gandurile i-au zburat la intalnirea lor din parc,atunci cand parea ca doar EA exista pt EL si nimeni nu o sa intervina intre ei.
Oare privirea si gesturile lui fata de EA pot fi atat de inselatoare? Cum putea oare sa se prefaca in asemenea hal? Prietena ei ii spune ca EL o iubeste,dar nu isi da seama.EA deja nu mai crede nimic. Nu poate sa mai reactioneze la nimic.Plange,pt ca doar asa se descarca. EL nu merita lacrimile ei,dar parca asta conteaza...
De ce alegem intotdeauna persoana nepotrivita pt noi? EA mereu isi pune intrebarea asta.De ce nu poate sa il iubeasca pe celalalt baiat,care chiar tine la ea? De ce intre un baiat bun si unul rau, EA il alege pe cel rau? De ce il iubeste pe cel care nu da doi bani pe ea si isi bate joc?
De ce nu poate sa afle ce simte EL? Asta este dorinta ei cea mai mare.Vrea sa o iubeasca, in fiecare seara se roaga numai pt asta...dar nimeni nu ii aude rugaciunile.Ar vrea sa fie fericita mereu,nu o zi sa fie fericita si zece sa sufere.
Povestea lor este una care nu mai are final...pare ca se termina si totusi reincepe si iar se termina ca si data trecuta si iar reincepe...si tot asa...pana va avea EA curajul sa ii puna punct si sa renunte la el,chiar daca asta va insemna sa renunte si la o parte din inima ei si la multe amintiri cu EL.

Un comentariu:

  1. incearca sa te rogi sa'l uiti :D ai incercat?
    incearca sa te mai imaginezi si fara el din cand in cand, sa te obisnuiesti cu alte ganduri (stii, creezi un reflex conditionat :P )
    ai grija de tine >:D<
    si de mine :-"

    RăspundețiȘtergere