marți, 12 octombrie 2010

Pauza

Suntem in pauza? De fapt,intrebarea nu isi are rostul.Da,suntem.
El e o obsesie pt mine? Poate.
Se intoarce la mine? Sigur.
O sa il mai vreau inapoi? Nu stiu,sper ca nu( desi sunt sigura ca nu o sa ii rezist,il iubesc prea mult pt a face asta :( ).

Isi raspundea singura la intrebari, poate asa isi da seama ce vrea de la viata; dar are nevoie de raspunsuri clare,nu mai vrea incertitudini.
Are nevoie de ajutor si nu are cine sa o ajute; singura persoana care poate nu vrea.Daca nu vrea,de ce sa se chinuie ea sa il faca sa vrea?
Gandurile ei sunt amestecate, nu mai gaseste nici o logica in nimic.Nu poate sa mai fie rationala,nu e atenta la nimic...singura scapare pt ea o reprezinta iubirea lui,care nu e suficient de puternica,nu este asa cum vrea ea,nu o face sa simta ca zboara cand e langa el;pur si simplu,el doar tine la ea,daca intr-adevar tine.
Ea vrea o iubire adevarata,pe care credea ca el i-o poate oferi si i-a dat destule dovezi ca poate sa i-o ofere.Oare s-a inselat?


2 comentarii:

  1. hmm nu rationaliza prea mult iubirea. si nici nu anticipa ziua de maine. traieste clipa si alege varianta cea mai buna, care ti-o spune sufletul. ce conteaza e ca mai tarziu sa nu ai regrete!

    ai grija de tine >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi? mai tarziu nu tre sa ai regrete:D
    bine, regrete oricum avem, pt ca alegem ceva si mereu ne vom intreba cum ar fi fost daca am fi ales celalalt lucru, dar sa nu avem regrete prea mari :D
    imi stii parerea despre restu:d
    :X:*

    RăspundețiȘtergere