luni, 5 iulie 2010

Tristete

Ce pot sa fac?Cum sa imi dau seama daca ma iubeste sau nu?
Toti banuiesc ca el s-a culcat cu prietena lui cea mai buna.Oare nu o vede cum e ea in realitate? De ce doar eu o cunosc? De ce nimeni nu isi da seama de prefacatoria ei?
Poate tine la ea si eu sunt doar un moft pt el,sa vada daca poate sa ma faca sa ma culc cu el.Sa isi arate lui insusi ca e macho,ca poate convinge pe orice fata sa fie a lui.
Eram fericita...incepusem sa cred ca tine la mine...acum am revenit la starile mele de dinainte.

8 comentarii:

  1. nu fi trista :* nu are rost

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm... m-a pus pe ganduri textul tau. tot ce pot spune (in necunostinta de detalii) e sa ai putina rabdare cu tine, cu timpul si.. cu el. nu te abandona din prima valurilor de emotie, pentru ca ei sunt schimbatori si poti ajunge in ipostaze mult mai dureroase..

    ps: de obicei sunt "orbi" la natura adevarata a persoanelor din jur. le e mult mai comod sa culeaga doar ce li se ofera la suprafata, iar atunci cand ai si "dovezi" vor nega.. obisnuinta isi spune cuvantul.

    RăspundețiȘtergere
  3. off... asa e firea lor.. sa se schimbe precum vremea.. dar poti sa te gandesti si altfel.. cel care va fi cu adevarat hotarat te va merita pe deplin. pana una alta.. e greu stiu, prea bine... dar sper, si cred, ca nu esti singura, ajuta sa vb cu prietenii :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ;)) lasa, sunt sigura ca nu se supara. asa sunt si eu cu prietena mea cea mai buna. twin souls. >:D< ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate, prea putini o fac. Si e pacat pentru ca acea minoritate de oameni sufletisti/afectuosi se for resemna si ei.. E ciudat cum simti oarecum ca aci parte dintr-o specie pe cale de disparitie. Ma lasa rece indiferenta.. si totusi pare sa functioneze la altii.

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragostea s-ar putea să aibă câţiva spini, dar o viaţă fără dragoste nu are niciun trandafir,nu ezita marea iubire dar fi linistita nu musca in tristea aparentelor sau spuselor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stii,citind asta mi-a venit in minte un vers dintr-o melodie veche."asa-s băieţii,umbla numai după fete..."
    e greu sa te gandesti ca se intampla chestia asta la persoanele la care tii cel mai mult si ai multă încredere...e greu când îţi dai seama ca de fapt nu e totul roz...si doare.

    Lorelei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Intodeauna trebuie sa fii pregătită pentru astfel de cazuri. Nu poţi avea încredere in nimeni. Mai ales in băieţi . Ticalosii astia!

    RăspundețiȘtergere