luni, 19 iulie 2010

Incredere sau neincredere?

Trebuie sa inveti sa ai incredere in oameni.

Astazi am vazut un film care mie mi-a placut foarte mult.Protagonista nu avea incredere in oameni si nu isi credea iubitul cand ii spunea ca o iubeste si nu o paraseste.
Si am ajuns la concluzia ca asa sunt eu...nu reusesc sa am incredere in ceilalti.Mi-a fost dezamagita de prea multe ori increderea,incat sa reusesc acum sa am incredere oarba in cineva.Ma refer aici la baieti.Nu ii cred.Asa cum nu il cred nici pe el.Tot timpul ma intreb daca e adevarat ce spune si inventez fel de fel de scenarii,care mai de care mai ciudate,incat ajung sa am mai multa incredere in scenariile mele decat in ceea ce imi spune el.
Am ajuns sa cred ca sunt obsedata de chestia asta,sunt obsedata sa imi fac scenarii si sa gasesc un sens ascuns fiecarui cuvant pe care el mi-l spune.Nu am liniste,ma stresez tot timpul...si,pana la urma,ma stresez degeaba,ca el face tot ce vrea si eu stau si imi omor nervii degeaba...pur si simplu,degeaba.Si pt ce? Pt o relatie care nu are nici un viitor? O relatie in care nu crede nimeni,in afara de mine? Sunt singura care il iubeste si ajunge pana la urma sa creada ceea ce spune el.Toti imi spun ca relatia asta nu duce nicaieri si,prin urmare,nu am de ce sa ma mai stresez.
Azi am primit un sfat.Sa incerc macar o zi sa nu imi pun nici o intrebare legata de relatia asta si sa am incredere in el,fara sa banuiesc ca atunci cand imi spune ceva,a vrut de fapt sa spuna altceva.O sa incerc...poate asa imi va fi mai bine decat acum.

5 comentarii:

  1. si a fost bun sfatul,nu? :D:>
    si da,cand am vazut filmul ma gandeam la tine:D si la mine :)))
    :X:*

    RăspundețiȘtergere
  2. si cine stie, poate relatia asta are un viitor pana la urma...

    RăspundețiȘtergere
  3. e inceputul a ceea ce se cheama paranoia... in general vorbind, asta s-ar putea sa-ti dauneze indiferent cu cine vei fi... neincrederea oarba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totusi...eu mi-as dori uneori sa nu mai am incredere...dar am prea multa,in prea multi oameni...la inceput,am o incredere deplina,si chiar de ma dezamagesc,le mai dau n sanse si incredere....si cand le-o pierd...e de rau.Pentru ca greu si-o castiga.

    RăspundețiȘtergere
  5. dumnezeule asa sunt si eu :) despic firul in patru, anticipez... problema e ca dupa atatea deceptii si evenimente am dezvoltat un fel de al saselea simt si de obicei ce imi spune instinctul asta se intampla... pacat e ca oamenii sunt cu adevarat schimbatori si fata de ei insuti. e greu sa ceri stabilitate din partea unei creaturi complexe. dar trebuie sa .. "go with the flow" uneori. sper sa iti fie mai bine >:D<

    RăspundețiȘtergere